5 O’CLOCK @ 6 O’CLOCK, Lifestyle & Business Casual Events

November20

the article in english

372

Ikebana & Business Networking : simplitate, echilibru, eleganta, armonie

Lifestyle and Business Casual Events, Noiembrie 2012, Bucuresti 

Pe 15 Noiembrie 2012, am lansat prin Hearty Concept, proiectul pentru evenimente 5 o’clock @ 6 o’clock, Lifestyle & Business Casual Events.

Am creat Conceptul de Eveniment 5 o’clock @ 6 o’clock, Lifestyle & Business Casual Events pentru a crea un cadru business casual, pentru organizarea de workshopuri pe diverse teme de dezvoltare personala si dezvoltarea afacerii,  impletite cu subiecte care tin de lifestyle.

Scopul organizarii unui eveniment in acest format, este sa ne ajute sa imbinam armonios viata profesionala, cu ceea ce ne place si ceea ce ne dorim in viata privata.

Aceasta impletire inseamna de fapt, incercarea de a gasi un echilibru intre profesie, familie, prieteni, hobby-urile si aspiratiile noastre.

Daca reusim sa ne desfasuram activitatea profesionala gasind acele elemente care ne plac si in care putem, pe langa knowhow si experienta, sa punem si un strop de pasiune,  putem fi mult mai eficienti, responsabili si nu in ultimul rand, creativi.

Rezultatele vor fi altele, pentru ca, pe langa rezultatele materiale, sunt cele care vin din satisfactia muncii, din motivatie, recunoasterea valorii; valoare, care exista cu siguranta in fiecare dintre noi.

Tema primului eveniment care a avut loc pe data de 15.11.2012 la Readers Cafe, Metropolis Center Bucharest, a fost :

Ikebana & Business Networking : simplitate, echilibru, eleganta, armonie

Ikebana, the way of flowers

Ikebana, „the way of flowers”  , pentru ca pe langa aranjamentele naturale minunate care iti dau o stare de bine, inseamna intoarcerea la natura, cult pentru frumos.

Business Networking, pentru ca atunci cand este facut intr-un mod profesionist, creste premisele dezvoltarii afacerilor sau ale realizarilor unor aspiratii personale.

Acest  eveniment, la care au participat antreprenori, reprezentand domenii de activitate diferite si unde au avut loc cateva activitati practice, la care cei prezenti , au participat cu mult entuziasm si energie, a fost organizat in colaborare cu  IEBN, Institutul European de Business Networking.

Starea de bine a fost continuata de doamna Sanda Lazur, profesor si expert in Ikebana, care printr-o demonstratie de Ikebana a transmis: 

Sanda Lazur - IkebanaReaders Cafe „ca scopul acestei arte consta in a gasi calmul, linistea si concentrarea spirituala, la fel cum ar fi gasirea caii, a drumului catre sine”.

Evenimentul s-a incheiat cu professional networking, muzica live, cu care Andrei Neagu, intr-o atmosfera placuta, oferita de Readers Cafe si presarata cu aranjamente florale, ca intr-o Ikebana a bunei dispozitii.

IkebanaDeoarece se doreste ca Valoarea sa fie centrul evenimentului si al fiecariu element ales pentru organizarea acestuia, Hearty Concept intentioneaza sa organizeze evenimentele 5 o’clock @ 6 o’clock, Lifestyle & Business Casual Events, astfel incat sa ofere un cadru potrivit pentru professional networking, pentru brand awarness si personal branding si pentru promovarea de valori, talente.

 

 

Hearty ConceptHearty ConceptHearty ConceptHearty Concept

 

 

 

Hearty Concept
Hearty Concept

Hearty Concept

Hearty Concept

 

Hearty Concept

 

 

 

 
  • Log in