Grateful for Willings

May3

pentru a vizualiza toate articolele din blog, click on Lifestyle button

article wrote and published on 3 May 2017  

Hearty ConceptAstazi, 3 Mai 2017, am solicitat inchiderea Asociatiei Hearty Concept, deschisa in septembrie 2012 in scopul implementarii unor proiecte inovative, cu rezultate care sa duca la evolutie la nivel micro si macro economic si social.

Sunt fondator si in toti acesti ani, prin zeci de proiecte si si sute de propuneri si prezentari am reprezentat Hearty Concept, care este atat un ONG cat si
un Concept care imbina noi concepte in business, marketing si responsabilitate sociala. Am vrut sa pot sa creez rezultate care sa aduca venituri necesare pentru implementarea proiectelor de responsabilitate; proiecte care pot sa deschida drumuri valoroase, sa construiasca sanse prin responsabilitate pentru oameni, pentru sanatate, environment, stiinta, arta, educatie, responsibilitate pentru ideea de comunitate si pentru generatia care urmeaza.

Pe langa acestea, in acesti ani am avut experiente care au scos in evidenta multe probleme cu care se confrunta societatea, unele care ma afectau in mod direct. Pentru ca ma pricep si am knowhowul necesar si niste abilitati de gandire sistemica, people oriented, au rezultat posibile solutii, devenind la randul lor, alte proiecte.

Am reusit sa exemplific la inceput cateva dintre aceste proiecte, ca niste proiecte demonstrative, dar nu am reusit mai departe sa le implementez, unul dintre motive a fost ca in anul 2014 am fost obligata sa plec din Bucuresti, dar acesta este un alt subiect, astfel incat Asociatia Hearty Concept avand un angajat, pe mine, a inregistrat datorii la stat reprezentand taxe pe salarii. Aceste salarii nu au fost niciodata ridicate pentru ca nu a existat activitate financiara.

Faptul ca eu nu sunt de acord cu taxe pe salarii, salarii care nu au existat, <si cred ca acest lucru trebuie schimbat>, nu conteaza acum, pentru ca, singura varianta de eventuala rezolvare a nemultumirilor fata de deciziile institutiilor statului este, prin lege, doar in instanta. <Si acest lucru trebuie schimbat>

Pentru ca am proiecte pentru prezent si viitor, nu am timp sa pierd timp in Instanta, asa cum se poate intampla acum. Am decis inchiderea Asociatiei Hearty Concept.

Si spun din nou, cred ca cel mai important rol al legilor este sa confere o atmosfera de siguranta pentru oameni si pentru drepturile lor, de prioritizare a respectului si a atentiei acordata gandirii logice si echilibrate, a faiplayului si a atentiei acordata nevoilor oamenilor.

Astfel pot sa existe sperante pentru evolutia bunastarii, pentru calitate, pentru mai mult wellbeing.

 

 

 

 

posted under Hearty Concept
 
  • Log in