Macy Gray, live, in Bucuresti

November24

the article in english

Macy Gray, live in Bucharest, 22 november 2012

A fost o seara in care am avut ocazia sa ma bucur 3 ore de muzica buna si sa realizez ca, pe langa cele cateva piese care imi plac  la Macy Gray, am descoperit un artist complex si o persoana deosebita.

Moonlight Breakfast, o trupa romaneasca, care canta o muzica de Bar& Lounge, a facut deschiderea catre Macy Gray. Au facut o introducere foarte buna, de calitate, mi-au placut !

Cu 20 mil. albume vandute, un premiu Grammy, un premiu MTV Music Awards, 2 premii Brit Awards in palmares, Macy Gray canta si compune muzica si versuri, este actrita ( ultimul rol l-a avut alaturi de Nicole Kidman in The Paperboy, regizat de Lee Daniels), participa la actiuni umanitare iar celebritynetworth.com a facut o evaluare a activitatii sale, la 38 mil dolari.

( link catre secventa din concert “Sweet Baby”)

Ceea ce mi-a placut foarte mult, pe langa piesele cantate: I do, Nothing Else Matter, Sweet Baby, Do something, Let you win, Happiness, Beauty in the world, The Letter, I try, a fost spiritul de team, empatia si calitatile de leader pe care le-a demonstrat Macy Gray. Fiecare dintre membrii band-ului, pe langa faptul ca au fost prezentati, au avut locul si rolul lor individual, bine definit, prezentat in show. Macy Gray a afirmat si a transmis faptul ca nu doar ea este superstar in acea seara, ci fiecare dintre colegii ei si mai mult, fiecare persoana din sala trebuie sa simta asta. De altfel, mesajele pozitive transmise pe parcursul concertului au fost legate de incredere, increderea in sine, prietenie, libertate, pace.

( link catre videoclip)

Intr-o combinatie unica de ritmuri R&B, funk, rock, soul, hip hop, interpretand piesa I try, Macy Gray a vorbit despre oameni “frumosi”, despre iubire,¬† iubire pentru cei din jur dar si pentru sine si Everything is gona be allright, reusind sa creeze o atmosfera plina de empatie. A iesit de pe scena cu un zambet de satisfactie, cum ca a reusit sa transmita ce trebuia, iar publicul a raspuns.

A fost o seara cool, cu muzica buna. Pentru minte si suflet.

posted under Concerte
 
  • Log in