Sa conduca, adica sa produca rezultate catre prosperitate

June20

bucinterb4 anii30Raspuns 13 Iunie 2017, in legatura cu situatia actuala din conducerea tarii

Ceea ce am vazut in interviul de acum 7 luni cu cei doi domni, dl Prim Ministru si dl Presedinte Partid, am vazut doi oameni slabi care nu emana siguranta ca stiu ce au de facut pentru rolurile lor foarte importante prin care conduc Romania.

Aceasta siguranta se citeste peste eventualele emotii. Aceasta siguranta se citeste in atitudinea in raspunsuri indiferent de intrebari si se construieste pe fundamente de valori personale si daca se poate, pe valori colective. In cazul dumnealor, si pe zeci de ani de politica de partid care cred ca trebuie sa insemne pe langa influente, programe, marketing de partid, trebuie sa insemne cunoasterea realitatii oamenilor si a tarii si trebuie sa insemne evolutia fiecarui membru.

Astfel incat, daca menirea partidului de a conduce se implineste, acestia sa fie pregatiti sa conduca.

A conduce nu a se instala. A conduce, adica navigare in realitate nationala si internationala cu luare de atitudine, decizii strategice si reprezentare profesionista.

Sa conduca adica sa produca rapid rezultate catre prosperitatea tarii, incadrata intr-un framework European si intr-un framework Global.

Am vazut si interviul cu dl Prim Ministru in Paris acum cateva zile si am sesizat o evolutie in atitudine si in siguranta. Si cand sa pot sa spun ca pare ca incepe sa stie ce are de facut, are mai multa siguranta si curaj, aflu ca va fi demis.

Mediocritatea cu orgolii de putere nu lasa loc evolutiei.

In modul la care merg lucrurile acum, nivelul este din ce in ce mai down, oamenii ajungand sa priveasca, cu complacere cum copiii lor sunt opriti sa evolueze, cu toata inteligenta crescanda cu care se nasc, ca si cum ar trebui sa isi salveze parintii.

Am ajuns sa cred din ce in ce mai mult, ca singura sansa este ca partidele politice sa ia o pauza, sa se reinventeze, sa isi angajeze coacheri din tara si strainatate si sa revina pregatiti peste cativa ani, timp in care tara sa fie condusa pe criterii tehnocrate, de catre oameni eficienti, curajosi, cu atitudine de leaderi, care sa repare legile, care stiu sa lucreze in echipa, sa reprezinte cu responsabilitate, pentru ca vad rezultatele muncii lor.

 

 
  • Log in