Weekend cu sarbatori

December1

article in english

Aflandu-ma cu fiul meu la parada organizata pentru ziua nationala a Romaniei, am avut senzatia ca este o sarbatoare destinata copiilor, cum dealtfel si eu ma aflam acolo, in primul rand, sa-i fac o bucurie copilului. A fost peste asteptari sa vad atat de multa lume si in primul rand atat de multi copii.

Pentru fiul meu, intreaga parada a fost un prilej de uimire si bucurie. Pentru mine, bucuria a fost bucuria lui si a mai fost ceva. A fost o stare de optimism care plutea in aer datorita acelor copii adunati acolo, care senini si cu ganduri pure, ne creditau pe noi, adultii, cu incredere, incarcandu-ne in acelasi timp si cu un sentiment de responsabilitate. Cel putin asta am simtit eu, ca noi, adultii suntem responsabili pentru increderea cu care ne crediteaza copiii. Asta inseamna ca nu trebuie sa gandim doar pentru noi, ci sa cladim o gandire colectiva pozitiva si pentru societatea in care acesti copii urmeaza sa se dezvolte.

In acel moment, m-am gandit ca as vrea sa scriu despre romani care au reusit, sunt multi si sper sa am aceasta ocazie pe viitor.

Sunt acei oameni care” si-au gasit calea” si avand inca foarte proaspat regretul ca nu am reusit sa particip la concertul lui Horia Brenciu care avusese loc cu cateva ore inainte, m-am gandit sa scriu cateva cuvinte despre.

the very professional videoclip “My Way”

Horia Brenciu, a concertat in Bucuresti pe 30 noiembrie, impreuna cu orchestra sa HB Orchestra Big Band. Concertul ” My Way” “va fi unul care intra in istorie” dupa cum spune el, mai mult sau mai putin ironic, conform stilului caracteristic,” pentru ca este prima data cand o asemenea productie muzicala de swing & jaz este cantata de romani”.

Ceea ce admir si respect la Horia Brenciu, pe langa calitatile vocale, ideile interesante de PR, faptul ca deseori canta in concert si cu prietenii, foloseste prilejul fiecarui concert de a promova tineri artisti, este faptul ca este unul dintre acei romani care vizibil si-a cautat calea si vizibil a gasit-o.

De aceea, m-am gandit ca piesa ” My Way” interpretata de el, si-ar gasi locul in acest post.

 

posted under Leisure
 
  • Log in