Coloana lui Brancusi, pe langa Infinit inseamna si Evolutie

December11

the article in english

articol scris si publicat in 12.12.2015

pentru a vizualiza toate aricolele din acest blog, click Lifestyle button 

lightening

Azi, cand ar fi trebuit sa fie una dintre cele mai importante zile ale mele, poate a doua dupa ziua de nastere si anume ziua in care pot sa imi exprim cel mai important drept al libertatii, dreptul la vot, azi iti scriu din nou tie Statule. Daca ai fi un Rege, ti as scrie personal.

Ti-am mai scris de cateva ori, de ziua Romaniei, ti-am scris in legatura cu Brancusi, ti-am scris atunci cu #colectiv…

Iti scriu cu dezamagire si revolta.

Eu te-am respectat si te-am ales de fiecare data cand am avut alte optiuni pentru ca am crezut ca aici imi e locul, am adus valoare si te-am reprezentat bine; si pot sa argumentez.

Tu nu ma ajuti cu nimic.

Si cred ca totul porneste de la faptul ca legile tale sunt proaste. Pentru ca am vazut doar 3 ilogitati in primele 5 minute cand am luat contact cu legile tale si mi-am dat seama ca ele nu ma apara.

Legile tale nu apara dreptul la demnitate, legile tale nu permit coerenta in politica care sa confere stabilitate politica, economica, sociala si sanse pentru concentrare, pentru proiecte relevante, pentru rezultate.

Dreptatea nu inseamna doar umplerea inchisorilor. Dreptatea inseamna legi care sa permita apararea demnitatii si a drepturilor omului.

Legile tale inlesnesc abuzurile pentru ca genereaza frica. Cel mai mare dusman al credintei, prieteniei, iubirii, al integritatii umane. Pentru ca la randul ei frica genereaza lasitate.

Eu nu vreau ca, copiii mei ca creasca si sa se dezvolte in acest mediu.

Legile tale nu cred ca respecta Conventia Europeana.

Legile tale nu mi au aparat drepturi ci mi au luat drepturi iar material, mi au luat aproape tot.

Si pentru ca universul, experientele, cunostiintele, abilitatile pe care le am si la care tu ramai indiferent m-au facut sa gandesc cateva proiecte inovative, care pot sa fie solutii la probleme importante cu care se confrunta aceasta tara, cu beneficii argumentate pentru tara, pentru oameni, pentru tineri, pentru pensionari:

~Proiect in educatie cu rezultate rapide in cresterea nivelului de concentrare, de cunostinte relevante si utile acumulate in scoala, al sperantei pentru o pregatire focusata pe atingerea propriei performanta a tinerilor

~Proiect in legatura cu taxele de sanatate, somaj si pensii cu beneficii pentru angajati, angajatori, sistemul de sanatate, sistemul de asigurari, stat si cu o latura de responsabilitate pe directie #GlobalGoals

~Proiect in legatura cu taxele pentru masinile vechi si reducerea poluarii, proiect cu directie environment

~Proiect environment prin pretuirea resurselor valoroase si eliminarea pierderilor

~Proiect de creare a unei institutii care sa urmareasca creare si implementare proiecte cu rezultate in cresterea nivelului happiness pentru oameni, considerat in multe tari deja ca si  indicator al bunastarii sociale si cu obiective #GlobalGoals inscrise in #Paris Agreement

Ti le VAND tie Statule.

Si cred ca de undeva, de acolo de sus, cel putin Brancusi, cel mai important si recunoscut international simbol al Romaniei, este alaturi de mine.

Pentru ca eu cred ca Coloana lui Brancusi, pe langa Infinit, comunica Evolutie

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

„V-am lasat saraci si prosti, v-am gasit si mai saraci, si mai prosti!” Cu dragoste, Brancusi

Asa spunea Brancusi despre poporul pe care l a iubit, Brancusi care in timpul vietii era recunoscut ca fiind valoros din Paris pana la New York iar in tara nu era pretuit.

Opinia mea la comentariul lui Cristian Ditoiu Owner at Traieste Romaneste on LinkedIn :

http://www.andra-cretu.com/about.html

In legatura cu actiunea Statului Roman de cumparare a operei Brancusi `Cumintenia Pamantului`

img_9462concert Rihanna Googlenature pinterest2Romanian National Dayolympicowl 2

paris-concert-david-guetta-euro-2016

work-balance-life-balance-bosco-anthony-google2

 
  • Log in