Perceptia mea asupra Schimbarii

June7

the article in english

pentru a vizualiza toate aticolele din blog click Lifestyle button 

image1 (6)Sansa pentru evolutie are la baza creativitate, logica, echilibru, valori personale, open heart, interconexiuni potrivite, comunicare

 

Cateva cuvinte despre perceptia mea asupra Schimbarii:

Schimbarile sunt benefice atunci cand, adoptate fiind, ajuta oamenii, companiile, tarile, sa evolueze, sa mearga pe directiile menirilor pe care acestia au inteles ca le au.

Dar este important ca Schimbarea sa fie acolo unde este necesara. Schimbarile sunt generate prin experiente. De obicei, cei care au trecut printr-o Schimbare si au ajuns la nivele superioare de echilibru, performanta, au avut experiente deosebite, fiind capabili sa depaseasca obstacole si dificultati atunci cand s-au confruntat cu acestea.

In aceste vremuri, oamenii pun prea multa baza pe ideea ca este important sa treci prin dificultati pentru ca, doar asa poti sa evoluezi; de aceea, este mai putin prioritizata atentia pentru suport, astfel incat, momentele dificile sa fie mai usor de gestionat; si, de asemenea, nu este usor sa iei cele mai bune decizii in situatii dificile.

image2 (2)

Cei care pot sa faca acest lucru, au de obicei valori importante ca si referinta, open heart, determinare si speranta; sunt capabili sa ofere suport celorlalti daca intalnesc o atitudine deschisa. Atunci cand oamenii sunt deschisi, sunt mai multe sanse pentru o atitudine colectiva deschisa, in companii, in societate.

Chestia este ca daca pana acum am fi putut sa spunem ca Schimbarea interioara, atunci cand este necesara, poate sa aduca multe beneficii, acum, este obligatorie, este cu trebuie. Pentru ca, eu cred ca aceste timpuri sunt pentru toata lumea.

Schimbarea, din momentul realizarii rezultatelor acesteia, devine un mod de viata, care ar putea sa para ca fiind dificil, insa bine gestionat, poate sa aduca intelepciune, momente de fericire, realizari, evolutie, toate acestea putant duce catre beneficii atat pentru gandirea individuala cat si pentru cea colectiva.

I wrote and published this article on LinkedIn on 14 January 2017 

Se spune ca oamenii nu se pot schimba.

Cred ca oamenii care ajung sa se bucure de o schimbare proprie adevarata sunt cei care gasesc in sufletul lor Iubire. 

Se spune ca, cu Iubire muti muntii din loc.

Cred ca Iubirea adevarata, ofera Forta magica.

 

 
  • Log in